Zimní nafocení resortu v České kanadě


Amenity v České Kanadě bylo první v řadě našeho působení s tímto brandem. Domluvily jsme obsahový plán s Lucií Mužíkovou, která sehnala rekvizity abychom mohly připravit ve vilách homestaging a prostor zútulnit. Celá akce příprav nám zabrala několik hodin a výsledek se povedl. I její štěně se připletlo do několika záběrů :).



Lucie Mužíková, marketing & komunikace Amenity Resorts
"Evka má hlavu plnou nápadů, které umí dostat do fotek. Skvěle vystihuje atmosféru, neunikne ji žádný detail a pro dobrou fotku i přes plot skočí. S Evkou spolupracuji přes rok na portfoliu všech našich resortů pod hlavičkou Amenity Resorts v České Kanadě, Špindlerově Mlýně a na Lipně. Dodané snímky v sobě skrývají poetiku i preciznost. Navíc je lidsky fajn, a tak práce s ní je zábava."



JAK TAKOVÉ FOCENÍ PRO HOTELY&RESORTY PROBÍHÁ?

Obsah si vyladíme s klientem předem důkladnou přípravou, takže pak na místě trávíme čas velmi efektivně. A takto vypadá část výsledku.. Jde o ucelenou sérii v jedné barevnosti, tak aby spolu na tiskovinách, webech a sítích ladila. Výtvarné ladění finálních snímků vychází z mého rukopisu. Dělám fotky kontrastní, barevné, zářivé. Tak aby snímky vynikly. Více detailů najdete zde.