Projít se po břehu lipna a skvěle se u toho najíst

Tak nějak bych jednoduše řekla, že najdete v Amenity na Lipně. Na krásném místě, na břehu jezera, ve zklidněné části, kde vás nepřejede elektro cyklista nebo inlinista. Můžete nechat běhat děti jen tak po louce, dát si výbornou kávu, jít si zaplavat nebo se vysaunit. Myslím, že si tady najde každý něco :).

Pro Amenity jsem fotila všechny resorty ve všech různých ročních obdobích. Na Lipně jsme byli v době babího léta, kdy se ráno nad hladinou nádrže vznášel lehký opar a sluníčko přes den hřálo už jen trochu. Dohromady tvoří fotky ze všech resortů balík, se kterým se dá dál pracovat. Ať už v tiskovinách nebo na sítích.

Lucie Mužíková, marketing & komunikace Amenity Resorts "Evka má hlavu plnou nápadů, které umí dostat do fotek. Skvěle vystihuje atmosféru, neunikne ji žádný detail a pro dobrou fotku i přes plot skočí. S Evkou spolupracuji přes rok na portfoliu všech našich resortů pod hlavičkou Amenity Resorts v České Kanadě, Špindlerově Mlýně a na Lipně. Dodané snímky v sobě skrývají poetiku i preciznost. Navíc je lidsky fajn, a tak práce s ní je zábava."


JAK TAKOVÉ FOCENÍ PRO HOTELY&RESORTY PROBÍHÁ?

Obsah si vyladíme s klientem předem důkladnou přípravou, takže pak na místě trávíme čas velmi efektivně. A takto vypadá část výsledku.. Jde o ucelenou sérii v jedné barevnosti, tak aby spolu na tiskovinách, webech a sítích ladila. Výtvarné ladění finálních snímků vychází z mého rukopisu. Dělám fotky kontrastní, barevné, zářivé. Tak aby snímky vynikly. Více detailů najdete zde.