špindl a okolí

Jestli chcete jet na pár dní do příjemného prostředí, tak vyražte do Amenity Resortu ve Špindlu. Byla jsem tam fotit dvakrát. Vždy na pár dní abych nasála atmosféru a zachytila východy&západy slunce, nabídku menu, interiéry, obsahy na sítě a vyžití pro děti.

Okolí je krásné a z terasy nádherný výhled do údolí. Mrkněte sami.

Lucie Mužíková, marketing & komunikace Amenity Resorts "Evka má hlavu plnou nápadů, které umí dostat do fotek. Skvěle vystihuje atmosféru, neunikne ji žádný detail a pro dobrou fotku i přes plot skočí. S Evkou spolupracuji přes rok na portfoliu všech našich resortů pod hlavičkou Amenity Resorts v České Kanadě, Špindlerově Mlýně a na Lipně. Dodané snímky v sobě skrývají poetiku i preciznost. Navíc je lidsky fajn, a tak práce s ní je zábava."

jak takové focení pro hotely&resorty probíhá?

Obsah si vyladíme s klientem předem důkladnou přípravou, takže pak na místě trávíme čas velmi efektivně. Předem udělané seznamy a tabulky nám na místě pomáhají aby šla práce rychle od ruky. Výsledkem je ucelená série v jedné barevnosti, tak aby spolu na tiskovinách, webech a sítích ladila. Výtvarné ladění finálních snímků vychází z mého rukopisu. Dělám fotky kontrastní, barevné, zářivé. Tak aby snímky vynikly. Potřebujete vědět ještě víc? Koukněte semhle.