Horská chata jiřího na Šeráku

Byli jste někdy v Jeseníkách? Jestli ne, tak se tam někdy určitě vydejte. Nádherné liduprázdné kopce s dalekými výhledy. Na hoře Šerák 1351m.n.m je krásná horská chata sv. Jiřího, kterou postavili na začátku 19. stol místní turisté a dostanete tady ty nejskvělejší borůvkové knedlíky v širém okolí.

Celé portfolio jsem nafotila během pár dnů, kdy jsem na chalupě zůstala. Noví nájemci potřebovali celou sadu fotek, od interiérů, přes fotky teamu až po obsahy na sítě. Několik večerů jsme čekali na jeleny, kteří se chodí pást nedaleko chalupy. Výsledné snímky se použili na Bookingu, dalších ubytovacích serverech, na novém webu a pár z nich se dostalo i na upomínkové předměty, jako třeba pohlednice :).

Mám velkou radost, že se provozovatelům daří a já jsem mohla přiložit ruku k dílu v tak hezkém projektu. Protože skvělé fotky prodávají, to by vám mohl říct skoro každý, kdo se v ubytovacích službách pohybuje.

Přeju, ať se Šeráku daří!

Veronika Mlejnková, provozovatelka Chaty Jiřího na Šeráku "Chatu na Šeráku jsme převzali ve chvíli, kdy se stávající materiály nedaly použít. Proto jsme oslovili Evku, aby nám celé portfolio vytvořila. Vyhovovalo mi, že přisla s plánem a nápady, co vše můžeme nafotit a nešlo jen o interiéry a okolí. Mě její výsledný balík fotek pomohl nastartovat propagaci chaty a konečně jsem věděla, co na ty sítě dávat. S výsledkem i průběhem jsem nadmíru spokojená."


JAK TAKOVÉ FOCENÍ PRO HOTELY&RESORTY PROBÍHÁ?

Obsah si vyladíme s klientem předem důkladnou přípravou, takže pak na místě trávíme čas velmi efektivně. A takto vypadá část výsledku.. Jde o ucelenou série v jedné barevnosti, tak aby spolu na tiskovinách, webech a sítích ladila. Výtvarné ladění finálních snímků vychází z mého rukopisu. Dělám fotky kontrastní, barevné, zářivé. Tak aby snímky vynikly. Více detailů najdete zde.