Zimní romance na hřebenech jeseníků


Když se člověk vydrápe na Šerák a dá si něco dobrého, může se kochat zamrzlým výhledem. Až do Polska.

V zimě má tohle místo velký genius loci a ještě úplně jiný. Zvlášť jednu mrazivou noc, kdy svítil úplněk jako lampička. Noční scenérie ozářené úplňkem. Úplná pohádka. Ticho, praskání zmrzlého sněhu. Pocitově mínus 10C. Polárník ze mě asi nikdy nebude, zmrzla jsem za půl hodiny jako rampouch. Finální snímky ale stojí za to. Bez světelného smogu měl člověk pocit, že je obklopen miliónem hvězd.


A proč jsme fotili znovu Chatu na Šeráku, když už máme fotky z léta? Přeci jen v zimně má tohle místo naproto jinou atmosféru, než v létě. Proto je dobré mít zásobu snímků ze všech ročních období. Den dva na místě zajistí, že budete mít pro svoje místo dostatek materiálu na další roky. Díky nim oživíte web, sítě i další propagační kanály. Proto často jezdím na lokace vícekrát. Potřebujete vědět víc? Koukněte semhle.



Veronika Mlejnková, provozovatelka Chaty Jiřího na Šeráku
"Chatu na Šeráku jsme převzali ve chvíli, kdy se stávající materiály nedaly použít. Proto jsme oslovili Evku, aby nám celé portfolio vytvořila. Vyhovovalo mi, že přisla s plánem a nápady, co vše můžeme nafotit a nešlo jen o interiéry a okolí. Mě její výsledný balík fotek pomohl nastartovat propagaci chaty a konečně jsem věděla, co na ty sítě dávat. S výsledkem i průběhem jsem nadmíru spokojená."