Spojujeme síly. Fotíme a píšeme obsah pro firmy, které chtějí zaujmout.


Skvělá fotka bez dobrého textu je jako dům s děravou střechou. Nejdřív vám jen trošku zatéká, ale brzy zjistíte, že vám teče do bot. Profesionální fotky jsou jedním ze základů firemní komunikace na sociálních sítích. Pokud je spojíte s dobrým příběhem, máte šanci zaujmout. A o to přeci jde. Jen kvalitní obsah vám udrží čtenáře, vyvolá reakce a přinese nové sledující. Pokud se potká se správným cílením, prodeje na sebe nenechají dlouho čekat. 


Možná si říkáte: "Co tam mám pořád dávat?". Tahle otázka proletěla hlavou snad každému, kdo na sociálních sítích spravoval firemní profil. Tvořit dlouhodobě kvalitní obsah je práce, která není pro každého. Nás ale baví! 

Potkaly jsme se při práci pro český hotelový řetězec. Společně jsme hledaly způsoby, jak nalákat hosty do resortů na krásných místech v Čechách.


Evka svými skvělými fotkami a Lucie texty, které je doplňovaly.


Když jsme se potkaly u dalšího projektu, rozhodly jsme se naše síly spojit dál. Společně pomáháme firmám i podnikatelům se správou a obsahovou strategií sociálních sítí. Od první fotky do poslední tečky za větou.  

Lucie Muzikova Evka Neuman obsahy na site

Moc rády se s vámi potkáme a popovídáme si o vašich produktech a službách, o vašich klientech, snech a přání. Když vás trochu poznáme, vytvoříme obsah, který bude bavit vás i vaše sledující. Uvidíme se?

Napište nám, nebo rovnou zavolejte. Budeme se těšit.

Evka a Lucie

Evka Neuman portret obsahy na site spojujeme sily

Evka Neuman

Profesionálnímu focení se věnuji od roku 2012. Fotím lidi, životní události, služby i produkty.

Nejčastěji však fotím emoce a příběhy. Za každou fotkou se totiž skrývá obrovská práce a úsilí. Lidé, kteří vybudovali svou milovanou značku, nebo rodiče, kteří formují své děti. Fotím začátky velkých cest i dobré konce. Každý příběh je jiný a já jsem ráda, že vám ho můžu pomoci vyprávět.

Lucie Muzikova portret obsahy na site spojujeme sily

Lucie Mužíková

Na práci v marketingu mě nejvíce baví rozmanitost. Třináct let se starám o to, abych vaše produkty a služby ukázala v nejlepším světle.

Pečovala jsem o hotelové resorty, bankovní produkty, letadla, oblečení i módní doplňky. Naučila jsem se, že mít dobrý produkt nestačí.

Když k němu ale přidáte správnou komunikaci, jste na nejlepší cestě k úspěchu. Více najdete na mém webu.