Nejbarevnější legíny jsou Puravida!

Jsou to ty nejbláznivější a nejbarevnější legíny, které jsem kdy oblíkla. Fakt. Jsou z funkčního materiálu a mají i zateplené verze. Což ocení slečny s nízkým tlakem, tak jako jsem já. Mám totiž studené nohy a ruce téměř celý rok.

Puravidu fotím pravidelně už nějakou dobu a je to vždycky velká legrace. Sehnat modelky, prostory, domluvit počasí - aby vyšlo :) a nebát se nosit barvy. To je někdy oříšek. Nebát se. Ale pokaždé to slečnám sluší, přestože tomu na začátku nevěří.

Puravida se vyrábí udržitelně, v malých kolekcích a hlavně v Brně. Nákupem tedy podpoříte malou ryze českou značku. Mrkněte k nim. A nemají jen legíny :).

JAK PROBÍHÁ SAMOTNÉ FOCENÍ NA SÍTĚ?

Domluvíme se na tématických obrazech, v tomto případě na kombinaci legín/šatů/mikin/čepic a jejich vyznění - jestli jde o kavárnu, procházku, cvičení apod. Výtvarné ztvárnění se ztvártní přímo na místě. Výsledkem bývá balík fotek, které jsou dodány v kvalitě pro tiskárnu a pro web. Barevnost fotografií vychází z mého rukopisu. Dělám fotky kontrastní, barevné, zářivé. Tak aby na sítích snímky vynikly.