Znáte ty nejbarevnější legíny v čechách?


Puravida legíny jsou ty nejbarevnější legíny. Sto pro je na ulici poznáte. Je to takové tajné znamení. A jelikož jsou holky z Brna děsně šikovný, tak je pořád co fotit :).


Se stálými klienty, jako třeba s Puravidou už máme zajeté procesy na samotnou produkci focení. Proto nám jde práce na place pěkně od ruky. Dlouhodobé projekty miluju, protože stavíme postupně funkční procesy, vím, co klient potřebuje a jaká je jeho cílovka. Co potřebujeme snímky říct a sdělovat.


A co na to Petruccya:

Pro naši oděvní značku Pura Vidu byl a stále je výběr fotografky velmi důležitý. Potřebujeme, aby dokázala prostřednictvím fotek vyprávět náš barevný a optimistický příběh. Musí oplývat i značnou dávkou empatie a trpělivosti. Pura Vida totiž fotí s normálníma holkama - nemodelkama. S Evkou nám to funguje perfektně. My si připravíme styling a ona se postará o zbytek. Jediný zádrhel je v tom, že pokaždé, když pošle náhledy fotek na výběr, je těžké si vybrat jen pár z nich a ne všechny.



JAK PROBÍHÁ SAMOTNÉ FOCENÍ NA SÍTĚ?

Domluvíme se na tématických obrazech, v tomto případě na kombinaci legín/šatů/mikin/čepic a jejich vyznění - jestli jde o kavárnu, procházku, cvičení apod. Výtvarné ztvárnění se ztvártní přímo na místě. Výsledkem bývá balík fotek, které jsou dodány v kvalitě pro tiskárnu a pro web. Barevnost fotografií vychází z mého rukopisu. Dělám fotky kontrastní, barevné, zářivé. Tak aby na sítích snímky vynikly.